Thu, 23 Jun 2022 23:52:14 +0000
szeplő-elleni-krém

2021. 10. 18. 3, 371 Megtekintések száma: 1 640 Reyyan választás elé állítja Miran-t, a családja vagy … Hogy tetszett? Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt! Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 4 Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt. Köszönjük értékelését! Kövess minket a közösségi médiában is! Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára! Javítsuk ezt a hozzászólást! Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

  1. A bosszú csapdájában - 1.évad 10-1 - indavideo.hu
  2. A bosszú csapdájában Online Ingyen Nézhető | JobbMintATv.hu

A bosszú csapdájában - 1.évad 10-1 - indavideo.hu

  1. Klón páncél vétel
  2. Nav levelezési cím budapest 9
  3. A bosszú csapdájában 1. évad 101. rész tartalma » Csibészke Magazin
  4. A bosszú csapdájában 3. évad 101. rész - Filmek sorozatok
  5. A bosszú csapdájában 3. évad 101. rész magyarul videa – nézd online
  6. A bosszú csapdájában 101 rész magyarul 2017
  7. A bosszú csapdájában 101 rész magyarul indavideo

A bosszú csapdájában 3. évad 101. rész tartalom. A bosszú csapdájában (12) (Hercai) (2020) török telenovella sorozat (40′) Rendező: Baris Yös Szereplők: Akin Akinözü, Ebru Sahin, Gülçin Santircioglu, Ilay Erkök, Macit Sonkan 3. évad, 101. rész (245. rész) Reyyan választás elé állítja Miran-t, a családja vagy a bosszú? Ennek ellenére Miran továbbra is próbál válaszokat találni a Hazar halálát övező kérdésekre, amiben Azize is szerepet vállal magára. A sorozatról A bosszú csapdájában (eredeti címe: Hercai) egy török drámasorozat, amelynek Akın Akınözü és Ebru Şahin a két főszereplője. A sorozatot Törökországban 2019-ben mutatták be. Magyarországon a TV2 hozta forgalomba 2020-ban. Történet Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni. Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer. Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba… A bosszú csapdájában epizódlista Hirdetés

Firat elmondja Gönülnek, hogy szerelmes. Reyyan és Miran boldogabbak, mint valaha. Sükran néni egy újabb üzenetet… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12. Sorozat címe: A bosszú csapdájában (Hercai) Műfaj: szappanopera, telenovella Évad: 1. Aktuális epizód: 101 Szereplők: Akin Akinözü, Ebru Sahin, Gülçin Santircioglu, Ilay Erkök, Macit Sonkan Premier az TV2 műsorán. Vetítés időpontja: 2021. március 24., szerda, 16:45-kor 101. rész tartalma Firat elmondja Gönülnek, hogy szerelmes. Sükran néni egy újabb üzenetet ad át Azizének a titkos ellenségétől. Azize azt akarja, hogy Firat írassa a nevére a vagyont, azonban Firat nem engedelmeskedik. Forrás: TV2 A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül! Ha tetszik, jelezd nekünk:

A bosszú csapdájában Online Ingyen Nézhető | JobbMintATv.hu

A bosszú csapdájában epizódlista Hirdetés

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Világos mód Discord Sorozatok Filmek Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben tegyék meg. Jó szórakozást kívánunk és kínálunk.

2 0 4326 Video jelentése Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom Sértő tartalom Gyermekbántalmazás Szerzői jogaimat sértő tartalom Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl. képmásommal való visszaélés) Szexuális visszaélés, zaklatás Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk. Video beágyazása Üzenetküldés Hozzáadás listához Új lista 2021. okt. 18. Cimkék: sorozat filmsorozat magyar szinkronnal Mutass többet

Reyyan egy gyönyörű, fiatal lány, aki egy jómódú családban él. A család azonban nem fogadja be, hiszen törvénytelen gyermek és a szigorú elvárásoknak nem tud és nem is akar megfelelni. Egy napon, amikor ismét tilosban jár, találkozik egy jóképű férfival, Mirannal, akit a család jól ismer. Miran megkéri Reyyan kezét, viszont a családfő, Nasuh nem engedi, hogy a család szégyene feleségül menjen a sikeres üzletemberhez, ezért a másik unokáját, Yarent akarja hozzá adni, aki már régóta szerelmes a férfiba... Hozzászólások a sorozathoz Hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges Véletlen részek a sorozatból:

  1. Csok elbírálási idő sodrásában
  2. Borbola jános könyvei